Translate

maandag 4 januari 2016

Dear Jane

Allereerst wil ik jullie een gelukkig en gezond 2016 wensen.
Het is leuk om te zien hoe er nu ineens berichtjes komen van blogsters die al eventjes stil zijn geweest. En ook ik hoorde hierbij. Het was allemaal een beetje naar de achtergrond verschoven. Het begon alweer te kriebelen toen Marjan van Muziek en meer een oproepje plaatste om mee te doen om een  "Dear Jane" met elkaar af te gaan maken. Ook bij mij lag er nog een "Dear Jane", die al een hele poos stil lag. In juli 2013 had ik het pakket bij de Quilthoeve gekochten en maakte ik er een dit berichtje over. hier en hier plaatste ik een update. Toen werd het stil rond Jane. Er is nog wel een stukje verder aan gewerkt, want toen ik hem weer tevoorschijn haalde was ik zover.

De oproep van Marjan was dus een mooie aanleiding om dit werk weer eens op te pakken. voor het eind van 2015 kon het bericht naar Marjan gestuurd worden en dan zou zij het 1 januari op haar blog zetten. 1 januari stonden alle "Dear Janes", die meededen op haar blog, maar de mijne ontbrak. Dit was geen fout van Marjan, maar gevolg van computerproblemen bij mij. Dus nu ik het systeem weer een beetje op gang heb, plaats ik mijn vooruitgang maar zelf.

Er zijn ruim twee rijen blokken bijgekomen en daar ben ik blij mee. Nu weer eens zien hoever ik deze maand kan komen. Het nieuwe Randje per week lokt ook weer en ook 2015 moet nog afgemaakt worden.
Genoeg te doen nog.

Groeten, Joke